Η Εταιρεία

Με  γνώμονα το συμφέρον και την εξυπηρέτηση των πελατών, η εταιρεία επίπλου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  κάνει αισθητή την παρουσία της από το 1960 στο χώρο που επίπλου και εν γένει του σύγχρονου οικιακού και  επαγγελματικού εξοπλισμού.

Το τέλειο design στο μοντέρνο και κλασικό έπιπλο, η αξεπέραστη ποιότητα και οι ασύγκριτα καλύτερες τιμές, καθιστούν την επιχείρηση μας από τις πλέον αξιόπιστες και ανταγωνιστικές της ελληνικής αγοράς.

Στον Νέο μας μεγάλο εκθεσιακό χώρο στην εθνική οδό Αθηνών –Λάμιας  στην νέα  Φιλαδέλφεια ( ύψος Πρώην Renault) μέσα σε  2500m2 θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα επίπλου ίδιας κατασκευής αλλά και εισαγωγής των μεγαλυτέρων ευρωπαϊκών εργοστασίων σε δέρμα και ύφασμα.

 

Επίσης στον εκθεσιακό μας  χώρο στους Άγιους Αναργύρους  μέσα σε 1500μ2 θα βρείτε πολλές προσφορές και απίστευτα χαμηλές τιμές.

Η πλήρης κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησης αλλά και οι δυνατότητες ειδικών κατασκευών στα μετρά σας έπιπλα του δικού σας γούστου , συμβάλουν τα μέγιστα στην πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας.

Όλα μας τα προϊόντα μπορείτε να τα αποκτήσετε σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές και σε πολλές άτοκες δόσεις!!

 

Copyright © 2012-2014 Apostolou | Κατασκευή Ιστοσελίδων Iren